Паметна клупа 1

Зошто да ја изберам оваа паметна клупа?

Футуристички и монументален дизајн кој го привлекува вниманието на минувачите.
Малку поголема од дрвените клупа низ парковите, а може да биде домаќин на групи луѓе. Брендирани површини кои се погодни за иновативен дизајн, брендинг и реклама на компании. Ова се неколку причини зошто да ја изберете оваа паметна клупа…

Напреден сет на сензори

Сензори кои мерат температура, влажност на воздух, притисок на воздух, бучава CO, NO2, O3, SO2, N2S

Одржување

Лесна е за одржување

Работи 24/7

100% самостоен систем кој работи 24/7, на сите временски услови

Инсталација

Инсталацијата на одредена локација ја врши екипа на ОКТАГОН ПРИМА

Бесплатен Wi-Fi

Оваа клупа Ви овозможува да користите бесплатен интернет доколку се наоѓате во непосредна близина

Полнење со кабел

Можност да го наполнете вашиот мобилен телефон преку USB порта

Безжичен полнач

Доколку вашиот уред поддржува безжично полнење, можете да го наполнете со помош на оваа паметна клупа

ЕКО клупа

Се грижиме за околнината со помош на ова еколошо решение за реискористување на сончевата енергија

Галерија

Slide Slide Slide Slide Slide Slide
Апликација со која може да ги следете мерењата од паметната клупа

Температура

Влажност на воздухот

Притисок на воздух

Бучава

CO2