Паметна клупа мини

Зошто да ја изберам оваа паметна клупа?

Оваа клупа е дизајнирана со цел лесно да се вклопи на која било локација и да се биде замена за веќе застарените клупи. Замислете ја оваа клупа во секој парк, игралиште, трговски центар, студенски кампус, каде луѓето ќе поминуваат повеќе веме надвор. Атрактивен и модерен дизајн, слична како дрвените клупи во парковите. Ова се неколку причини зошто да ја изберете оваа паметна клупа…

Одржување

Не е потребно одржување

Работи 24/7

100% самостоен соларен систем кој работи 24/7, на сите временски услови

Инсталација

Лесно се инсталира во само неколку чекори

Бесплатен Wi-Fi

Оваа клупа Ви овозможува да користите бесплатен интернет доколку се наоѓате во непосредна близина

Полнење со кабел

Можност да го наполнете вашиот мобилен телефон преку USB порта

Безжичен полнач

Доколку вашиот уред поддржува безжично полнење, можете да го наполнете со помош на оваа паметна клупа

ЕКО клупа

Се грижиме за околнината со помош на ова еколошо решение за реискористување на сончевата енергија

Галерија

Slide Slide Slide Slide Slide
Апликација со која може да ги следете мерењата од паметната клупа

Температура

Влажност на воздухот

Притисок на воздух

Бучава

CO2