Проект Куманово

Проект Куманово

Донација на 5 паметни клупи од страна на приватна компанија на Општина Куманово на 5 различни локации низ градот.

Категорија:
Датум:
април 16, 2017
Ознаки:
, , , ,
Сите Проекти